Sport

Fotbalist decedat la 21 ani

Prietenii și apropiații tânărului decedat în accidentul rutier de la Băița sunt în stare de șoc. Aceștia au scris mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, în care își exprimă durerea față de prietenul lor plecat prea devreme în altă lume.

„Ireal! Dumnezeu să-ți lumineze calea spre îngeri, Drîndă Denis!”

„Nu îmi vine să cred, Deniseee! Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag.”

„Nu am cuvinte. Ai fost ca un frate pentru mine, O să rămâi mereu în sufletele noastre. Ai plecat mult prea repede și ne-ai lăsat sufletele îndurerate. Dumnezeu să te ierte, prieten drag.”

Drîndă Denis era fotbalist legitimat la Clubul Sportiv Orășenesc Retezatul Hațeg, dar și jucător la echipa Inter Deva, în Campionatul Municipal de minifotbal Realsport. Tânărul avea doar 21 de ani.

Asociația Județean de Fotbal (AJF) Hunedoara a transmis un mesaj de condoleanțe familiei fostului fotbalist, Drîndă Denis.

„Cu mare durere în suflet, ne luăm rămas bun de la Denis Drîndă, un tânăr fotbalist legitimat la CSO Retezatul Hațeg, care a decedat în după-amiaza zilei de astăzi într-un accident rutier. Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a transmis AJS Hunedoara, pe pagina sa de Facebook. 

Cu mare durere în suflet, ne luăm rămas bun de la Denis Drîndă, un tânăr fotbalist legitimat la CSO Retezatul Hațeg, care a decedat în după-amiaza zilei de astăzi într-un accident rutier.
Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Accidentul rutier în care și-a pierdut viața a avut loc pe raza comunei Băița. Denis se afla într-un autoturism, în care erau alte patru persoane. Într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un parapet. În urma impactului, autoturismul a fost grav avariat. Drîndă Denis a fost găsit de echipajele medicale în stop cardiorespirator, au încercat să-l resusciteze, dar fără niciun rezultat.

Vizualizări: 301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: