Comunitate

Muncitori filmați în timp ce încărcau apă într-o roabă, cu lopata

Imagini și dialog ireal între niște muncitori din Galați și jurnaliști, unde primii scoateau apa cu lopata și o cărau cu roaba. Muncitorii lucrau la o parcare dintr-un cartier din Galaţi, fiind în faza de pregătire a terenului. Precipitațiile din ultima vreme le-au dat bătăi de cap. Pentru a scoate apa ei au apelat la lopeți și roabă.

O puneau într-o roabă şi o cărau peste stradă, unde o vărsau într-o canalizare. Toată această operațiune de filme era supravegheată de un șef de echipă.

În imaginile filmate prezentate de Pro TV se vede că doi bărbaţi încarcă apă cu lopeţile în roaba, unul cara roaba până la canalizare, iar altul îi supraveghează, cu nişte foi în mână.

Dialogul cu jurnaliștii:

″- Şi cu ce vreţi s-o car?

- Nu aveţi altceva?

- Păi aduceţi dumneavoastră şi car eu. 

- Dar e normal să căraţi apă cu roaba, domnule?

- Dumneavoastră altă treabă n-aveţi?

-  Nu, că eu nu lucrez în construcţii.

- O pompă, ceva, nu v-au adus?

- N-avem, deocamdată.

- V-au filmat locatarii de aici, din zonă, şi râdeau de dumneavoastră!

- N-are decât să râdă, eu ce vreţi să fac?”

Raluca Ardean, purtător de cuvânt al primăriei Galaţi, susține că dirigintele de șantier ar fi avut o “explicaţie logică pentru situaţia de-acolo: anume că sunt lucrări empirice, care se execută la faţa locului, pentru că nu există un utilaj special adaptat care să scoată apă dintr-o groapă care are doar douăzeci de centimetri.”

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: