Stil de viață

Samsung întrerupe actualizarea One UI 6.1 pentru seria Galaxy S22 din cauza unei probleme tehnice 

Samsung a început distribuirea actualizării la One UI 6.1, care include funcțiile Galaxy AI prezentate în ianuarie. Cu toate acestea, nu a trecut nici 24 de ore și se pare că distribuirea actualizării a fost deja oprită. Deși actualizarea de ieri a inclus mult mai multe dispozitive, întreruperea pare să fie specifică doar pentru seria Galaxy S22.

Motivul întreruperii, ca de obicei în astfel de cazuri, este legat de un bug. Problema identificată afectează ecranul de blocare și funcționalitatea touchscreen-ului după actualizare.

 

Problema a fost observată și pe seria Galaxy S21
 

Bug-ul nu a fost identificat pe dispozitivele Galaxy Z Fold4 și Galaxy Z Flip4, cel puțin deocamdată, astfel că distribuirea actualizării continuă pentru aceste modele. De asemenea, problema a fost observată și pe seria Galaxy S21, dar pare să fie mai izolată pentru acele dispozitive, așadar distribuirea nu a fost încă întreruptă pentru acestea, scrie GSM Arena.

Vestea bună, dacă se poate spune așa într-un astfel de scenariu, este că distribuirea One UI 6.1 pentru Galaxy S22 a început doar în Coreea înainte de a fi descoperit bug-ul, ceea ce înseamnă că se presupune că alte piețe nu vor întâmpina această problemă.

 

 

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: