Sport

Federaţia braziliană a amânat meciul dintre Flamengo şi Fluminense

Federaţia de fotbal din statul Rio de Janeiro a amânat meciul programat sâmbătă între Flamengo şi Fluminense din semifinalele Cupei Guanabara, din cauza incendiului de la baza sportivă a clubului Flamengo, soldat cu 10 decese.

Într-un comunicat federaţia din Rio de Janeiro a precizat că partida a fost suspendată din solidaritate cu familiile victimelor şi pentru că nu se întruneşte climatul necesar pentru disputarea meciului în această sămbătă. Noua dată a partidei se va stabili în perioada următoare. Incendiul declanşat vineri dimineaţă într-un dormitor al bazei de pregătire s-a soldat cu 10 morţi şi 3 răniţi, dintre care unul grav. În acel dormitor erau cazaţi de obicei jucători tineri între 13 şi 17 ani.

Tragedia de la baza sportivă intervine la o zi după ce furtunile şi vântul puternic au cauzat 6 decese, inundaţii, deplasări de teren şi căderea a 170 de arbori în regiunea Rio de Janeiro. Zona în care se afla baza sportivă a fost una dintre cele mai afectate de furtună.

Zece fotbalişti tineri și-au pierdut viața într-un incendiu izbucnit la baza de pregătire din Rio de Janeiro a formației Flamengo, echipa care în vara trecută l-a vândut pe Vinicius Jr. la Real Madrid. 

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: