Stil de viață

3000 de EURO pe lună CHIRIA pentru un APARTAMENT de LUX în Mamaia


În centrul stațiunii Mamaia, aproape de Hotel Rex, se întinde, în toată splendoarea sa, Caelia Residence, un complex rezidențial al cărui investitor a fost Viorel Păunescu. Blocul de 7 etaje a fost construit direct pe nisip, la mai puțin de 100 de metri de mare şi are în dotare o plajă privată, de care se bucură bogătaşii României atunci când vin pe litoral să se relaxeze.

 Complexul a fost inaugurat în 2012, după o investiţie de 19 milioane de euro, iar la acea dată investitorul se lăuda că mai bine de jumătate din apartamente au fost vândute. Iată că, pe site-urile de specialitate, apartamentele de lux continuă să fie scoase la vânzare sau la chirie. Cei care vor să achiziţioneze un astfel de apartament trebuie să scoată din buzunar între 350.00 e euro şi 500.000 de euro. 

Iar, dacă vreţi să vă petreceţi un concediu de lux în Caelia Residense, veţi plăti începând cu 1000 de euro chiria şi până al 3000 de euro. 

Printre cei care şi-au cumpărat apartamente în complexul lui Păunescu se numără Vasile Blaga – fost ministru de interne și șef al PDL, Ilie Nastase și Ciprian Marica.

Vizualizări: 245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: