Comunitate

A avut zile! Norocul unei bătrâne de 94 de ani

O femeie din comuna Brabova, județul Dolj, a fost găsită în viață după ce fusese dată dispărută în urmă cu trei zile.


Potrivit IPJ Dolj, femeia, în vârstă de 94 de ani, a fost găsită în viață după trei zile în care a fost căutată continuu.

„Astăzi, 18 iulie, bătrânica dispărută de la domiciliul său din comuna Brabova, în seara zilei de 15 iulie a.c., a fost găsită, în viaţă, de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta. După aproximativ 3 zile de căutări continue, desfăşurate atât ziua cât şi noaptea, cu sprijinul unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Brabova, bătrânica a fost găsită în viață, la aproximativ 1 km de locuința sa, într-o vale din extravilanul comunei Brabova, cu vegetaţie arboricolă abundentă”, a informat IPJ Dolj.


Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a format un colectiv complex cu scopul căutării femeii. Din această echipă au făcut parte poliţişti ai Secției 2 Poliție Rurală Breasta, Biroului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, fiind desfășurate activităţi de căutare în localitatea Brabova, în extravilanul acesteia, pe drumurile principale şi cele agricole, precum și pe raza satelor Răchita de Jos şi Mosna.

Din momentul sesizării dispariției bătrânei, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj s-a constituit un colectiv complex format din poliţişti ai Secției 2 Poliție Rurală Breasta, Biroului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, fiind desfășurate activităţi de căutare în localitatea Brabova, în extravilanul acesteia, pe drumurile principale şi cele agricole, precum și pe raza satelor Răchita de Jos şi Mosna.

La activităţi au fost folosiți şi doi câini polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic.

De asemenea, echipele de căutare au beneficiat și de sprijinul a două drone, una pe timpul zilei și a doua cu vedere pe timp de noapte.

La activităţile de căutare au participat şi studenți ai Academiei de Poliție A.I. Cuza, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, pompieri din cadrul I.S.U-Dolj, precum și voluntari din comuna Brabova.

Vizualizări: 58

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: