Stil de viață

A comandat un iPhone și a primit plastilină

O tânără din Craiova a dat 6.800 de lei pe un iPhone XS MAX 256 GB, dar a primit o cutie de plastilină. Olteanca a vrut de la început să se asigure că nu ia țeapă, astfel că a mers la Media Galaxy, la magazinul din curtea fostei uzine Electroputere Craiova. 

Magazinul nu avea telefonul pe stoc, dar vânzătorii au spus că îl pot aduce la comandă. Joi, 31 ianuarie, în jurul orei 17.00, femeia a fost sunată din partea companiei şi a mers la magazin sa-şi ridice produsul.

Cutia era sigilată, dar tânăra a rugat un angajat de acolo să o deschidă, ca să îi configureze apararatul. “Nu ne-a venit să credem. Nici mie, nici lui. În locul telefonului erau puse bucăţi de plastilina. Toţi angajaţii au venit la noi, inclusiv şeful de magazin, inclusiv clienţii. Toată lumea făcea fotografii la cutie”, a povestit craioveanca pentru adevarul.ro.

Angajaţii Media Galaxy şi-au înştiinţat printr-un mail şefii de la Bucureşti şi i-au promis clientei că vor încerca sa rezolve cât mai repede problema. Conducerea Media Galaxy Craiova nu a comentat incidentul.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: