Politică

A fost creată o alternativă pentru AUR

Șase partide politice își unesc forțele pentru a forma o construcție de orientare suveranistă, un culoar politic pe care se află în prezent și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), arată stiripesurse.ro.

Miercuri, 28 septembrie, s-a înființat Blocul Suveranist Român format din Partidul Ecologist Român(PER), Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat(PNȚCD), Partidul Neamul Românesc (NR), Forța Națională(FN), Partidul România Noastră(PRN) și Blocul Unității Naționale(BUN).

Liderii partidelor membre se declară deschiși la colaborare și invită partidele neparlamentare, care împărtășesc viziunea politică a Blocului Suveranist Român și doresc să se înscrie, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Blocul Suveranist Român este o construcție politică în premieră în România care își propune să facă opoziție unită și constructivă la actualul guvern de coaliție. Blocul Suveranist Român consideră că „principalul mijloc de modernizare și de ridicare a nivelului de trai îl constituie efortul propriu național prin valorificarea potențialului intern și promovarea de reforme care să protejeze bunăstarea cetățenilor și securitatea propriului teritoriu. Suveraniștii (BSR) militează pentru suveranitatea și bunăstarea națiunii române”.

Vizualizări: 52

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: