Sport

A fost observat un corp în epava avionului lui Emiliano Sala

Descoperirea epavei avionului cu care se deplasau fotbalistul Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson, prăbuşit în Canalul Mânecii, a şocat luni când echipele de căutare au postat prima fotografie. Echipele de căutări au dat publicităţii fotografie cu aeronava, scufundată în mare, unde s-ar vedea un corp.

Autorităţile consideră că cei doi aveau şanse infime să scape cu viaţă. Presa internaţională a publicat fotografia făcută din submarinul care a găsit aeronava, pe fundul Canalului Mânecii, în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson. În imaginea publicată s-ar vedea corpul unei persoane, conform Sky Sports. "Am localizat epava avionului pe fundul mării la o adâncime de 63 de metri în primele ore de căutare. Specialiştii AAIB au folosit vehiculul lor telecomandat, un submarin prevăzut cu camere şi lumini şi au confirmat că avionul era într-o stare bună. Au văzut numărul de înmatriculare (N264DB) şi, în mod surprinzăor, mare parte din avion este acolo. Ne aşteptam să-l găsim împrăştiat pe o suprafaţă mare. E rupt, dar mare parte din el e acolo", a declarat David Mearns, conducătorul echipei private de căutare pentru BBC, adăugând că este posibil să fie găsite corpurile celor două persoane.

În seara zilei de 21 ianuarie  avionul privat de tip Piper Malibu, care plecase din Nantes cu destinaţia Cardiff, a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii. La bord se aflau piltoul David Ibbotson şi atacantul Emiliano Sala.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: