Externe

A furat o mașină cu tot cu soția proprietarului

Experiență terifiantă pentru o femeie din statul american Wisconsin, aflată în drum spre casă alături de soțul ei, după ce mașina le-a fost furată.

Femeia ațipise pe bancheta din spate a mașinii, atunci când soțul ei a coborât să alimenteze la o benzinărie.

Incidentul a început într-o benzinărie de pe o autostradă din statul american Wisconsin. Un bărbat a furat o mașină care oprise pentru alimentare, fără să-și dea seama că pe bancheta din spate e o femeie care doarme. Când s-a trezit, victima a reuşit să sune la Urgențe.

Victima i-a spus centralistei că nu știe în ce zonă se află. Apoi a intrat într-un dialog cu individul care furase mașina.

Cu polițiștii pe urme, hoțul a încercat să scape cu fuga, dar nu a ajuns prea departe. La un moment dat, o mașină de poliție a acroșat autoturismul furat și l-a forțat pe șofer să iasă în decor. Polițiștii au reușit să o scoată pe femeie din mașină în lacrimi și speriată, dar vie și nevătămată.

Individul, un bărbat de 51 de ani care a recunoscut că a consumat droguri înainte să se urce la volan, a fost arestat pe loc și pus sub acuzare pentru mai multe infracțiuni.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: