Externe

A găsit un cadavru în valiză

Un român care căuta fier vechi într-un cartier din Barcelona a găsit un trup de om într-o valiză, cu mâinile, picioarele și capul tăiate, relatează El Pais.

Conform sursei citate, trupul secționat a fost găsit într-o pubelă din cartierul Eixample, ascuns într-o valiză. Bărbatul român a făcut descoperirea macabră marți dimineață, în timp ce se uita prin pubele. El a dat de o valiză grea și când a deschis-o a văzut înăuntru trunchiul unui om.

"Sunt vânzător de tutun și în fiecare dimineață merg și refac stocul de tutun al barurilor din zonă. O persoană care colectează fier vechi, un client de-al meu, m-a strigat exact după ce a găsit valiza", a declarat vânzătorul, care se afla în zonă în momentul în care românul a făcut descoperirea, pentru El Pais.

Acesta din urmă s-a apropiat de pubelă și românul i-a arătat ce era în valiză. "Am crezut că sunt doar haine, dar apoi am văzut trunchiul unui bărbat alb", adaugă spaniolul.

Bărbatul nu avea telefonul la el, așa că a fugit la mașina. Până la mașină a văzut o ambulanță pe stradă și a oprit-o, iar echipajul a chemat poliția. Poliția din Catalonia s-a deplasat la fața locului și a izolat zona, iar după colectarea amprentelor a început interogarea locuitorilor și verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Potrivit sursei citate, gunoiul fusese colectat în noaptea de dinainte descoperirii, deci persoana sau persoanele care au abandonat valiza au făcut asta cândva între colectarea gunoiului și descoperirea românului. Poliția a verificat și celelalte pubele din zonă, însă nu a găsit alte membre sau părți ale trunchiului.

 

Vizualizări: 55

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: