Comunitate

A mers cu mașina pe plajă și s-a blocat acolo

Un bărbat a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a intrat cu autoturismul pe plajă, în municipiul Constanţa, a informat, duminică, administraţia locală.

După ce a circulat pe plajă până aproape de malul mării, şoferul a rămas blocat cu maşina în nisip.

"Vremea plăcută din ultimele zile i-a scos pe mulţi constănţeni din case. Destinaţia preferată a fost, ca de obicei, malul mării. Deşi cei mai mulţi au preferat să se plimbe pe plajă, s-a găsit şi un temerar care a vrut să simtă nisipul sub roţile maşinii. Nu numai că l-a simţit, dar a şi rămas blocat cu autoturismul pe plajă. Poliţiştii locali au fost sesizaţi de acest incident şi au intervenit cu promptitudine. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Municipalitatea reaminteşte că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă.

"În continuare, facem apel la spiritul civic al cetăţenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale", se mai spune în comunicat.

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: