Eveniment

A mers la furat cu copilul de trei ani în brațe

Un bărbat din Iași și-a luat fiul în vârstă de numai trei ani cu el la furat. După ce a sustras bere din magazin în valoare de 6.000 de lei, a încercat să o vândă mai departe altor comercianți.

Faptele s-au petrecut la sfârșitul lunii iulie a anului trecut, când camerele de supraveghere i-au surprins pe Nicu Todică, alături de copilul de trei ani, dar și de un complice, Vasile Ispiri, potrivit Ziarul de Iași.

Aceștia s-au dus la depozitul unei firme, unde se aflau paleții cu baxuri de bere. Au aruncat baxuri peste gard, într-un tomberon, în trei consecutive, până valoarea pagubei a ajuns la 6.000 de lei. Mai apoi s-au plimbat prin cartier, încercând să vândă marfa către comercianți.

Cei doi hoţi au fost trimişi în judecată pentru furt calificat în formă continuată. Todică a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare. În cazul lui Ispiri, care este fiul concubinei lui Todică, magistraţii Judecătoriei au dispus aplicarea măsurii educative a asistării zilnice pe o durată de 3 luni, acesta fiind minor. Cei doi vor trebui să plătească prejudiciul firmei păgubite. Pronunţată joi, 7 aprilie, sentinţa poate fi atacată cu apel, mai arată sursa citată.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: