Eveniment

A murit actorul Bogdan Stanoevici

Actorul Bogdan Stanoevici s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. El se afla în stare gravă din cauza unei infecții pe care a căpătat-o în spital, după ce fusese infectat cu noul coronavirus. Din păcate, astăzi s-a stins din viață.

 
 
Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din București în perioada 2017-2020. El a rămas fără contractul de management la Circul Metropolitan București după o misiune de control efectuată de Corpul de Control al primarului general. Atunci s-a descoperit un management defectuos la nivelul instituției, atât în calitate de angajator cât și în calitate de ordonator terțiar de credite. ‪

 
Între 5 martie și 17 decembrie 2014, Stanoevici a fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta.

 În contextul pandemiei de Covid-19 din anul 2020 s-a remarcat prin participarea la proteste ale antivacciniștilor în Piața Victoriei.

În urmă cu ceva timp Bogdan Stanoevici  a declarat că nu se teme de virus. Ba mai mult, acesta a refuzat să poarte mască, pe motiv că este sănătos. De asemenea, el a ținut să precizeze că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

"Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum - faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment", spunea Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici, născut pe 22 ianuarie 1958, la Bucureşti, a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "Ion Luca Caragiale" din Capitală.

 

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: