Eveniment

A murit din senin

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă după ce o femeie de 56 de ani, din Odobeşti, județul Vrancea, găsită inconştientă într-o parcare din localitate duminică seara, 16 ianuarie, a decedat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

"Duminică seară, în jurul orei 19,00, poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că într-o parcare din localitate se află o femeie inconştientă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti, specialişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, precum şi un echipaj medical. Din păcate, femeia de 56 de ani, din Odobeşti, a decedat la spital", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit anchetatorilor, femeia prezenta leziuni în zona feţei, dar necropsia va stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: