Eveniment

A murit încercând să salveze niște fazani!

Un motociclist român a murit încercând să evite câțiva fazani care i-au ieșit în cale pe o șosea  din apropierea  orașului Chézery-Forens,Franța.
 
  
Românul în vârstă de 43 de ani, era cu un grup de amici motocicliști din Germania, veniți în vacanță în Franța. Bărbatul era și el stabilit în Germania de câțiva ani. Tragedia a avut loc sâmbătă, 12 septembrie 2020, în orașul francez Chézery-Forens din departamentul Ain, iar colegii de drum ai românului spun că bărbatul și-a pierdut viața după ce a fost aruncat de pe motocicletă, când încerca să evite să lovească niște fazani care au ieșit pe șosea.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17:30, într-un loc din departamentul 991 numit „La Rivière”. Românul conducea o motocicletă Ducati 1200 și spun că acesta a pierdut controlul vehiculului, potrivit publicației franceze Le Progres.

Solicitați la fața locului, medicii de pe Ambulanță au încercat să-i salveze viața motociclistului român, dar nu au putut decât să constate moartea bărbatului. Rănile suferite în urma căzăturii cu motocicleta erau incompatibile cu viața.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: