Eveniment

A oprit mașina după șase focuri de armă

Un bărbat din judeţul Giurgiu a fost arestat preventiv, joi, pentru mai multe infracţiuni comise în trafic, el ajungând în faţa instanţei de judecată în condiţiile în care, beat fiind şi având permisul anulat, nu a tras pe dreapta la semnalul poliţiştilor, fiind oprit după ce aceştia au tras şase focuri de armă.

Magistraţii Judecătoriei Giurgiu au dispus, joi, măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de un bărbat de 50 de ani, din localitatea Mihai Bravu, judeţul Giurgiu, acuzat de mai multe infracţiuni la regimul rutier.

Bărbatul a ajuns în faţa instanţei de judecată după ce, sâmbăta trecută, poliţiştii, care aveau informaţii conform cărora acesta şofează fără a avea permis de conducere, i-au făcut semn să oprească în trafic.

”Acesta nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, fapt pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea sa, iar la un moment dat, unul dintre agenţi a executat 6 focuri, cu armamentul din dotare, unul în plan vertical şi 5 în direcţia autovehiculului, reuşindu-se oprirea acestuia”, transmite IPJ Giurgiu.

În urma folosirii armamentului, nu au fost înregistrate victime, poliţiştii reuşind să îl oprească pe şoferul fugar. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, bărbatul are şi permisul de conducere anulat.

Vizualizări: 14

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: