Eveniment

A plecat la cimitir cu un om al străzii și a dispărut. Are 7 ani!

Poliția din Hunedoara este în alertă ca urmare a dispariției unei fetițe de 7 ani. Copila a plecat de acasă pe 1 noiembrie, dar tatăl a anunțat dispariția pe 4 noiembrie. Fetița a fost lăsată să meargă la cimitirul din Petroșani pentru a primi mâncare de pomană, de Ziua Morţilor. Micuța era însoțită de un om al străzii, de 44 de ani, pe care familia îl cunoștea.

Poliţiştii au dat publicităţii semnalmentele fetiţei: Delia Dorobanţu are o înălţime de aproximativ 1,30-1,35 metri, ten deschis, corpolenţă astenică, păr blond, creţ, faţă ovală, ochi albaştri şi nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, ea era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz şi cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetiţa nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

În urma sesizării, poliţiştii au început verificări şi activităţi de căutare în teren, fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Vizualizări: 4,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: