Politică

A pus Dan Voiculescu mâna pe AUR?

Ramona Bruynseels a anunțat că s-a înscris în AUR. Ea a ținut să precizeze că „AUR nu este nici extremist, nici pro-rus, nici un partid de huligani”. 

În 2019, Bruynseels a candidat la alegerile prezidențiale din partea formațiunii lui Dan Voiculescu, remarcându-se în timpul campaniei electorale printr-o gafă. Ea a susținut că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”. Înainte de a candida la prezidențiale, Bruynseels a ocupat funcții în guvernele PSD conduse de Viorica Dăncilă și Mihai Tudose.

Într-o postare pe Facebook, aceasta a scris că a ales AUR pentru că alternativele erau rele: „Ce variante aveam? Să merg pe ideea tradițională de creștere în politică, întrând într-o „familie” politică clasică, în care probabil că vocea mea s-ar fi pierdut, sau să o iau pe acest drum al unei formațiuni disruptive, unde sunt liberă și unde, împreună cu colegii mei, chiar încercăm să redăm oamenilor încrederea în România”.

Bruynseels a mai scris că în AUR și în președintele formațiunii, George Simion, a găsit „respectul pentru oameni și pentru țara noastră”. Ea a admis că a luat în calcul și faptul că AUR deja se află în parlament: „Am văzut cum e să fii în partide mici, să vorbești fără a fi luat în seamă. Să vrei să faci dar să nu ai platforma necesară”. Bruynseels a mai afirmat că a discutat cu George Simion și a apreciat faptul că acesta e un lider care „se comportă normal și vorbește deschis”.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: