Justiție

A vrut să mituiască un polițist din Mehedinți. Cât i-a oferit!

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Mehedinţi au prins în flagrant o persoană cu dublă cetăţenie, română şi sârbă, care a oferit cu titlu de mită suma de 40 euro unui poliţist de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I.

Tânărul în vârstă de 20 ani s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, pe sensul de intrare în România, şi a înmânat la control poliţistului de frontieră un permis de conducere emis de autorităţile sârbe despre care exista suspiciunea că este fals.

Pentru ca poliţistul să nu ia măsurile legale ce se impuneau împotriva sa, în sensul de a-i întocmi un dosar penal, bărbatul i-a oferit poliţistului suma de 40 euro cu titlu de mită.

Poliţistul de frontieră a refuzat categoric oferta şi a sesizat DGA, care împreună cu procurorul de caz au procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Vineri, cel în cauză a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, unde în urma activităţilor întreprinse, procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar cercetările continuă cu inculpatul în stare de libertate. (A.A.)

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: