Eveniment

Accident cu cinci răniți în Gorj

Cinci persoane, între care trei minori, au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, duminică, pe DN 66, în zona localităţii Brăneşti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit poliţiştilor, din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 22 de ani, din comuna Grozeşti, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Brăneşti, din direcţia Rovinari către Filiaşi, nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din oraşul Turceni.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 48 de ani, a doi minori de 9 şi 14 ani şi a două tinere de 17 şi 23 de ani, din comunele Brăneşti şi Bâlteni, toţi pasageri în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: