Eveniment

Accident cu nouă victime

În accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau nouă persoane, a avut loc sâmbătă în zona localității clujene Jucu. Două dintre victime au ajuns la spital.

La fața locului au intervenit de urgență două autospeciale de descarcerare ale ISU Cluj, cu un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de ambulanță.

”Din cercetările efectuate la locul evenimentului rutier rezultă că autoturismul condus din direcția municipiului Gherla, de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, în urma evitării unui impact cu autoturismul care îl preceda, intrând astfel în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani”, a transmis IPJ Cluj care a mai precizat că autoturismul care îl preceda pe cel al tânărului de 22 de ani era încadrat regulamentar pentru un viraj la stânga.


Potrivit polițiștilor, testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

Conducătorul auto de 57 de ani, alături de o tânără de 24 de ani, care se afla în autoturismul condus de acesta au fost transportați la spital.

Vizualizări: 31

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: