Eveniment

Accident cu șase victime

O fată de 18 ani și o femeie de 42 de ani au murit vineri după-amiază după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un alt autoturism, între localitățile Târgu Secuiesc și Sânzieni. Alte patru persoane au ajuns la spital, informează Observatornews.

Alarma a fost dată în jurul orei 12.30. Un apel la 112 anunța un accident produs pe DN 11B, între localitățile Târgu Secuiesc și Sânzieni, județul Covasna, în care erau implicate două autoturisme.

 
„Din primele informații două autoturisme au intrat în coliziune. Din impact au rezultat șase victime. Traficul pe DN 11B se desfășoară alternativ pe un sens”, a transmis la scurt timp IPJ Covasna.

 
Ulterior, polițiștii au anunțat că două persoane care se aflau într-unul dintre autoturismele implicate în evenimentul rutier, au decedat. 

 
„Din nefericire, două persoane, o tânără de 18 ani și o femeie de 42 de ani, care se aflau într-unul dintre autoturismele implicate în evenimentul rutier, au decedat. Alte patru victime din celălalt autoturism au fost transportate la spital pentru îngrijiri”.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Vizualizări: 416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: