Eveniment

Accident cu trei răniți pe DN1

Trei persoane au fost transportate de ambulanţe la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, în urma unui accident rutier care s-a produs în cursul nopţii, pe DN 1, în zona oraşului Avrig, au anunţat vineri Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"La data de 24.06.2022, în jurul orei 03:05, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe DN1, km 285+200 m, în afara localităţii Avrig. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că un conducător auto în vârstă de 47 de ani, domiciliat în Avrig, în timp ce conducea autoturismul pe str. Bisericii spre DN1, nu respectă semnificaţia indicatorului STOP şi intra in coliziune cu un autoturism care circula pe DN 1, pe sensul de mers Sibiu - Braşov, condus de o femeie în vârstă de 32 de ani, din Câmpina. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto, precum şi a unei pasagere, în vârstă de 31 de ani, din Câmpina. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Două femei rănite au fost transportate de cei de la SAJ la spitalul din municipiul Sibiu, în stare stabilă, iar cei de la ISU au preluat un bărbat cu o contuzie toracică. 

Vizualizări: 60

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: