Eveniment

Accident mortal. Avea doar 21 de ani!

Un accident mortal a avut loc azi-dimineață, în jurul orei 07:10, pe DN1E60, pe raza localității clujene Ciucea.


Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar apoi ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, înspre Oradea. La fața locului au intervenit pompierii clujeni cu două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță, dar și polițiștii.

În urma coliziunii, a rezultat decesul unei pasagere în vârstă de 21 de ani, din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani, dar și rănirea celuilalt conducător auto și a altor două pasagere din autoturismul acestuia.

”Pompierii au găsit două autoturisme avariate. Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată și inconștientă, în stop cardio-respirator. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță și de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani. De asemenea, alte trei persoane au fost transportate la spital în stare de conștiență și cu leziuni minore. Mai exact, a fost vorba despre doi bărbați și o minoră de 10 ani”, a precizat ISU Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.
 
 

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: