Sport

Acoperișul Arenei Naționale stă să se prăbușească

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, susține că există pericolul ca acoperișul Arenei Naționale să se prăbușească, asta pentru că acoperișul nu a fost retractat în perioada în care a nins în București. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a trimis Corpul de Control în inspecție, iar până la remedierea problemelor nu se va mai juca fotbal de acest stadion.

 

“Cu siguranță Primăria Capitalei va rezolva toate problemele până anul viitor. Știu de problemă. Nu am discutat-o încă cu reprezentanții Primăriei Capitalei. Am discutat-o cu domnul Vali Argăseală. I-am oferit sprijinul, dacă FCSB nu va reuși până la urmă să deblocheze această situație, meciul să se dispute chiar în baza sportivă de la Mogoşoaia pe care o deținem.

 
Suferim și la mentenanţa gazonului. Ultimele investiţii pe care le-am avut în România la nivel de infrastructură au fost prin în anii '70, ceea ce înseamnă că nouă ne-a lipsit acest know-how de a înțelege cum trebuie menţinute şi puse în valoarea stadioanele.

Toate aceste investiții care au loc azi în România ar trebui să provoace nu numai o dezbatere, dar inclusiv o decizie în ceea ce privește administratorii acestor stadioane, pentru a ne asigura că stadioanele nu devin niște centre de cost, ci niște centre de profit”, a declarat Burleanu.

În aceste condiții, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a dispus o anchetă a corpului de control al edilului pentru a verifica neregulile privind mentenanța.

Reprezentanţii companiei care a montat acoperişul retractabil au întocmit un raport care arată că acesta prezintă risc de prăbuşire, potrivit stirileprotv.ro. Nu ar fi fost închis atunci când a nins în Bucureşti şi greutatea zăpezii i-ar fi afectat structura.

 
 


Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: