Social-media

Actorul cel mai bine plătit din serialul ,,Las Fierbinți,,

Adrian Vancică este un actor nelipsit în serialul Las Fierbinți. Acesta interpretează personajul Celentano, bețivul satului, pentru care este plătit cu o suma deloc de neglijat.

 
Poet, artist, psiholog, înțelept și sfătuitor. Acesta este Celentano, cel mai cunoscut bețiv din România.

Mereu la locul potrivit, se integrează perfect în toate situațiile. O vorba bună, o pildă sunt lucrurile cu care-și va ajută mereu consătenii din Las Fierbinți.

Potrivit impact.ro, Adrian Vancică este cel mai bine plătit actor din serialul Las Fierbinți. Acesta încasează 1.500 de euro pentru fiecare epidod filmat.

Adrian Văncica s-a născut pe dată de 18 martie 1977 în Târgoviște și este un actor român de film, teatru, televiziune și voce.

A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu.

Este actor angajat al Teatrului Nottara din București și interpretul lui Celentano, prietenul de băutură a lui Firicel a lu’ Cimpoaie (Cuzin Toma) din Las Fierbinți, serialul de comedie difuzat pe ProTV.

A fost nominalizat la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2009 pentru rolul Vali Iordache din filmul Boogie și 2018 pentru rolul polițistului din Ultima zi.



 
 

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: