Eveniment

Adolescent ucis pe stradă

Un adolescent de 17 ani a fost omorât în bătaie, duminică noapte, pe o stradă din Tulcea. Agresorii, doi bărbați de 35 și 32 de ani, au fost reținuți.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au anunţat, luni, că procurorii s-au sesizat cu privire la producerea unui conflict între mai multe persoane, în noaptea de duminică spre luni, pe strada Constructorilor din Tulcea. În urma acestuia, un adolescent de 17 ani și-a pierdut viața.

 
“Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri, din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt grup de trei persoane cu un comportament agresiv. Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului.

 
Când F.R.I. a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P., în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

 

Cadrele medicale l-au găsit pe băiat în stop-cardiorespirator şi au început manevrele de resuscitare. Deoarece acestea nu au dat rezultat, după o oră a declarat decesul tânărului.

Cei doi bărbaţi, de 35 şi 32 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: