Justiție

Adolescentă beată și drogată, abuzată de doi prieteni

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost trimişi în judecată pentru viol, lovire sau alte violenţe, furt, răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei şi influenţarea declaraţiilor, după ce unul dintre ei a violat o tânără de 16 ani, beată şi drogată, în timp ce celălalt, iubitul fetei, a agresat-o pentru ca aceasta să nu alerteze vecinii. După comiterea faptelor, cei doi au făcut presiuni asupra fetei pentru ca aceasta să-şi retragă declaraţiile date în faţa anchetatorilor.

Conform anchetatorilor, fapta s-a petrecut în dimineaţa zilei de 26 decembrie 2020, într-un apartament din Sectorul 1. Tânăra în vârstă de 16 ani, care era beată şi drogată, a fost obligată de unul dintre suspecţi să întreţină relaţii sexuale cu el, iar cel de-al doilea, care era iubitul fetei, a agresat-o pentru ca aceasta să nu alerteze vecinii. 
 
"Persoana vătămată, în vârstă de 16 ani, în timp ce dormea, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor, a întreţinut relaţii sexuale orale, fără a putea să-şi exprime voinţa, cu un inculpat în vârstă de 27 de ani. Inculpatul a beneficiat de ajutorul celui de-al doilea inculpat, iubit al persoanei vătămate, care a agresat-o fizic pentru a nu alerta vecinii. Ulterior, după ce inculpatul a aflat că persoana vătămată a sesizat organele de urmărire penală, a făcut presiuni morale şi fizice asupra acesteia pentru a-şi schimba declaraţiile date în cauză, în scopul de a scăpa de răspunderea penală”, au notat procurorii în rechizitoriu. 
 
În aceeaşi zi, unul dintre bărbaţi a găsit lanţul de aur al fetei, pe care l-a vândut în ziua următoare, deşi ştia că este al ei. 
 
Dosarul va fi înscris pe rolul Judecătoriei Sectorului 1.

Vizualizări: 359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: