Eveniment

Adrian Gheorghe, specialistul român de la Londra este propunerea ministrului Voiculescu pentru conduce CAS

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat luni seara ca vor avea loc mari schimbari la varful tuturor institutiilor aflate in subordinea ministerului. El a dat ca exemplu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, a carei conducere va fi preluata de un expert de la Londra, Adrian Gheorghe.

„Va ramane un singur secretar de stat. Vor exista schimbari peste tot, la toate institutiile centrale din Sanatate, fara exceptie, vor exista schimbari in toate institutiile de mai jos.

 
Fiecare om care este deja in administratie si vrea sa puna umarul la o schimbare im bine pentru romani este binevenit in continuare. Cine este in afara si vrea sa puna umarul din afara administratiei, sa isi trimita CV-ul la ministru@ms.ro. Oricine isi poate trimite CV-ul, cu o parte o sa am o discutie.

Incercam sa aducem cei mai buni oameni. USR PLUS nu are o mare stima pentru politizarea institutiilor publice”, a declarat Voiculescu intr-un interviu pentru Epoch Times Romania.

Voiculescu a dat cateva exemple privitoare la cei care vor veni in sistemul de sanatate.

„Trebuie sa fie oameni care sa poata sa duca, care au implementat astfel de schimbari, care impartasesc aceleasi valori cu noi.

 
 

La Casa Nationala de Asigurari de Sanatate vom aduce un expert de la Londra, care lucreaza acolo de mai bine de zece ani, lucreaza la Oxford, este domnul Adrian Gheorghe. Invit pe oricine sa verifice CV-ul dumnealui”, a mai spus Voiculescu.

El a mentionat ca in perioada urmatoare va face si un audit al personalului din minister.

Adrian Gheorghe  are 35 de ani, fiind specializat in finantarea sanatatii, evaluarea economica a interventiilor de sanatate publica si povara economica a bolii.

Din noiembrie 2018, Adrian Gheorghe lucreaza, ca senior health economist, in departamentul de epidemiologie a bolilor infectioase la Imperial College London. Gheorghe are un doctorat la Universitatea din Birmingham, obtinut in 2013. A lucrat timp de doi ani la London School of Hygiene and Tropical Medicine, cercetator in evaluare economica in Departamentul de Sanatate Globala si Dezvoltare.

Adrian Gheorghe a facut parte din echipa lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sanatatii in 2016 si a fost coautor al mecanismului de feedback al pacientului.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: