Sport

Adrian Mititelu a cedat FCU Craiova lui Marcel Puşcaş

Omul de afaceri Craiovean, Adrian Mititelu, a cedat clubul FCU Craiova pe care l-a condus în ultimi ani. Clubul care acum activează în Liga a treia a fost cedat lui Marcel Puşcaş şi antrenorului Nicolo Napoli.

 Omul de afaceri din Bănie a făcut pasul în spate şi a cedat controlul la echipa din Liga 3: acum, FC Universitatea Craiova 1948 e în mâinile cuplului Marcel Puşcaş - Nicolo Napoli. Unul dintre cei mai guralivi patroni din istoria fotbalului românesc, Mititelu nu se mai comportă ca în trecut. Şi-a dat seama că e nevoie de un preşedinte, l-a adus pe Marcel Puşcaş, iar venirea acestuia şi revenirea lui Nicolo Napolo l-au determinat să stea în umbră, după cum chiar Mititelu dezvăluie: "Din informaţiile pe care le deţin, în Antalya s-a muncit bine, echipa este pe un trend ascendent, cei implicaţi sunt optimişti. Puşcaş şi Napoli au primit puteri şi atribuţii depline! Ei sunt cei care conduc clubul şi echipa în acest moment, eu le-am asigurat tot ce mi-au cerut. Toţi cei implicaţi trebuie să înţeleagă că prioritatea numărul 1 este echipa, promovarea şi nimic altceva. Puşcaş şi Napoli au mandat clar, puteri depline şi autoritate!", a scris omul de afaceri craiovean, pe facebook.

Pe finalul cantonamentului din Antalya, finalizat miercuri, Florin Costea şi Mihai Dina au fost daţi afară pe motive de indisciplină: "La propunerea domnului Napoli am luat această decizie pe motive disciplinare. Au înjurat coechipieri, au întârziat la antrenamente, au avut atitudini incorecte faţă de staff. Nu vreau să detaliez. De bătut nu s-au bătut cu nimeni”, a spus Marcel Puşcaş, pentru gsp.ro, înainte ca Dina să nege vehement:

Odată stagiul de pregătire încheiat, FC U Craiova va juca un meci amical cu Pandurii Târgu Jiu, sâmbătă de la ora 12:00, apoi va mai transfera doi jucători, după cum anunţă pagina de facebook a echipei oltene.  La finalul turului, FC U Craiova 1948 ocupă locul al treilea, cu 30 de puncte, patru sub Turris-Oltul Măgurele şi două sub Flacăra Horezu.

Vizualizări: 1,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: