Stil de viață

Agresată de Florin Salam

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

Incidentul s-a întâmplat în prima zi a anului, într-o cameră de hotel din sectorul 1 al Capitalei, iar bărbatul reclamat este manelistul Florin Salam, potrivit unor surse citate de ziare.com. Tânăra ar fi fost lovită de către manelist cu telefonul mobil după ce bărbatului i s-a părut că fata i-a umblat în portofel. Până la această oră Florin Salam nu a fost audiat, arată sursele citate

În cauză, a fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

 

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: