Politică

Al treilea lider PSD care se simte vizat de o mână criminală

După Liviu Dragnea și Gabriela Firea, și fostul ministru Doina Pană spune că s-a dorit eliminarea lui. De data aceasta prin otrăvire, Pană depunând plângere și la poliție.

„Eram ministrul Apelor si Padurilor in Guvernul Tudose, in 2017. Spre sfarsitul lui noiembre, am inceput sa ma simt foarte rau. Am mers la medic si am aflat ca aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament si cu toate astea ma simteam tot mai rau. Pentru ca epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisa intr-un final sa fac si o analiza toxicologica. Pe 15 ianuarie 2018, din acea analiza a reiesit intoxicatie cu mercur cu o concentratie mare. Imi depusesem demisia din Guvern, pentru ca ma simteam foarte rau, pe 3 ianuarie, si nu am putut pleca pana pe 29 ianuarie pentru ca nu a semnat presedintele Iohannis. Am depus plangerea la politie la inceputul lui februarie 2018. Nu am facut plangerea cat eram inca ministru pentru ca in caz ca se afla ar fi daunat imaginii Romaniei. Va dati seama, un ministru din Guvernul Romaniei otravit. Mai mult nu va pot spune. Este o ancheta in derulare si sper sa ii prinda”, a declarat Doina Pana la Antena 3.

Zilele trecute, și Gabriela Firea - primarul Capitalei - spunea că se simte vizată de o mână criminală. Asta după ce în colon i s-a găsit o sârmă de 4 centimetri. "Este un episod neelucidat din existența mea și nu știu dacă se va elucida vreodată. Poate că vom rămâne toată viața cu această întrebare, dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus Firea la același post de televiziune. Firea spunea că se gândește la o sârmă făcută din anumite aliaje, care la o anumită temperatură să fi fost făcută mică și strecurată în mâncarea ei.

Anul trecut, în vară, și Liviu Dragnea vorbea de dorința unora de a-l asasina. „Erau patru indivizi, erau îmbrăcaţi în haine închise la culoare. Au venit spre mine. Eu eram într-un restaurant. S-au oprit la câţiva metri, unul a făcut un gest de genul ăsta (n.r.- adică faptul că o să-l omoare). Unul a răspuns la telefon, apoi a închis telefonul şi au dispărut“, a declarat Liviu Dragnea, într-o intervenţie la Antena 3.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: