Politică

Alianţa 2020 USR+PLUS a fost aprobată de cele două partide

Fostul premier Dacian Cioloş anunţă că ”s-a născut principala forţă de opoziţie: Alianţa 2020 USR+PLUS“. Decizia a fost luată de forurile de conducere ale celor două partide.

Cristian Ghinea anunţă că Cioloş împreună cu el vor deschide lista candidaţilor la alegerile europarlamentare. „Vrem să facem mai mult decât să-i dăm la o parte pe cei care acum conduc, vrem să construim o alternativă reală şi în următorii 10 ani să schimbăm România în bine şi să o ducem acolo unde îi este bine. (...) Astăzi putem să anunţăm că această alianţă există, o alianţă care va avea reprezentanţi în birourile electorale, în secţiile de vot, pentru că în PLUS în urmă cu câteva zile s-a înscris un europarlamentar. Deci pornim cu premise bune. Pornim cu 7-8 mii de membri la USR, cu peste 8 mii de membri la PLUS. Ne pregătim să adunăm semnături şi sper să avem susţinerea cât mai multor români care să ne dea credit să prezentăm o listă, care aşa cum aţi putut constata, e o listă cu oameni competenţi, care vor şti să lupte pentru România în Parlamentul European”, a declarat Dacian Cioloş.

Întrebat dacă el va fi candidatul la prezidenţiale, Cioloş a replicat: „Eu cred că orice opţiune e deschisă în momentul de faţă“.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: