Social-media

Amenințare cu bombă la România TV

Brigada Antitero şi poliţiştii se află, la ora transmiterii ştirii, la sediul RomâniaTv, după ce membrii redacţiei au primit un email de ameninţare în care scria „Veţi sări în aer”, transmit reprezentanţii SRI. Autorul email-ului a fost identificat.

Membrii redacţiei România Tv au primit, vineri seară, un email de ameninţare în care scria „Veţi sări în aer”, informează Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al SRI.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii televizinii au sunat la 112, iar la ora transmiterii ştirii, două echipaje de la Brigada Antitero şi poliţia se află la faţa locului pentru procedurile standard de verificare.

Autorul email-ului a fost identificat şi se fac în continuare cercetări. Invitat în studio era ministrul Apărării, Gabriel Leș.

update: Suspectul este un jurnalist pensionat. Ioan Alexandru Tătar a trimis un e-mail cu numele său la redacția România TV. El a fost ridicat de poliție și dus la audieri și riscă să fie reținut pentru 24 de ore. ”Nu știu absolut nimic. Sunt nemulțumirile mele, am scris pe Facebook. Nu am trimis niciun e-mail. Nu puteau să mă cheme la poliție luni, la ora cutare, trebuie să mă ia seara vineri, din așternut, că dormeam, eram în pat deja.”, a spus bărbatul.

Vizualizări: 61

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: