Stil de viață

Ana Morodan s-a internat la psihiatrie

Contesa digitală, Ana Morodan, a luat o decizie radicală și s-a internat la psihiatrie după ce a fost prinsă drogată la volan.

După ce a fost prins beată și drogată la volan, în aceeași seară, Morodan s-a internat la o clinică de psihiatrie. Influencerița a fost eliberată pe control judiciar, însă după ce a scăpat de măsură a decis să se interneze pentru a scăpa de probleme cu insomniile și depresiile care au dus-o pe drumul alcoolului și al somniferelor.

Este vorba despre Centrul Medical „Laura Cătană”. Spitalul de psihiatrie este ridicat în Pianu de Jos, județul Alba. După ce a fost eliberată din arest, Ana Morodan le-a cerut fanilor să nu îi adopte obiceiurile nocive.

"Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie si ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău, că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mult mai rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajutăm să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru", a transmis Ana Morodan pe Facebook.

Vizualizări: 58

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: