Eveniment

Andrei Stefănescu pezentatorul de la Antena Stars a divorțat

La un an de când au spus DA în fața ofițerului de stare civilă și la șapte ani de când sunt împreună, Andrei Ștăfănescu și soția lui, Antonia, au decis să meargă pe drumuri separate! Cei doi s-au despărțit.

 
Din mesajul postat de prezentatorul de la Antena Stars pe contul său de socializare se arată faptul că aceștia deja au divorțat la notar pe cale amiabilă, decizia de a se separa fiind luată în vara care tocmai a trecut.

 
”Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri.

Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: