Stil de viață

Andrei,singurul manechiurist din Galați

Am doar 20 de ani, și, în timpul liceului, colegii mă tachinau mereu, pentru că îmi plăcea să fac manichiură. Însă am avut mereu susținerea mamei mele, plus că eu am știut ce-mi doresc și nu m-am dat bătut. Am început să urmez foarte multe cursuri și specializări.

Astăzi, pot face de la unghii de salon, până la unghii extreme, pentru show-uri sau prezentări. Am chiar și cliente, mai excentrice, care preferă unghiile extreme. Însă, oriunde mă duceam să mă angajez, aveam parte doar de refuzuri, pentru simplul fapt că sunt bărbat. Așa că am continuat să lucrez de acasă. Vorbisem cu mama, să mă susțină și să cumpărăm un container modular pe care să îl pun în curte la noi, pentru a-mi deschide propriul salon.

Nu am vrut să renunț la visul meu. Însă una dintre clientele mele m-a recomandat, într-o zi, unei doamne care avea un salon și, tocmai când mă așteptam mai puțin, am primit un telefon de angajare. A fost una dintre cele mai frumoasele zile din viața mea. Am fost sunat exact când încetasem să mai caut. Avantajele vin din mulțumirea clientelor mele, din aprecierile pe care le primesc.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: