Administrație

Angajații primăriei Galați își lărgesc orizonturile culturale pe bani publici

În 2019,angajații primăriei Galați s-au deplasat în 15 locații internaționale pe bani publici chipurile cu scopul de a vedea mersul lumii civilizate.Printre evenimentele la care au participat  se numără:Festivalul Internaţional al Zmeului din China, Electric Bus Seminar în Londra, "Bune practici în tratarea deşeurilor municipale" în Germania, "Smart City ExpoWorld Congress" la Barcelona sau Festivalul de Folclor "Nufărul Alb" de la Cahul .

La ce ia folosit Galațiului deplasarea consilierului primarului,Toma Dumitrescu, la  cea de-a 36 ediție a  Festivalului Internaţional al Zmeului de  la Weifang, în China numai el știe că nu a auzit nimeni că în Galați se va organiza ceva asemănător. Deplasarea consilierului a  durat şapte zile, 17-23 aprilie 2019, şi a costat 9.485 de lei.

Tot consilierul primarului Toma Dumitrescu a fost și la Cahull, Republica Moldova, unde a participat la  Festivalul de Folclor „Nufărul Alb”.  Deplasarea a durat patru zile, 4-7 iulie, şi a necesitat o cheltuială totală de 1.163 de lei.

Au urmat mai multe deplasări în Turcia a primarului și viceprimarului și a altor angajați cu funcții în vederea perfectării unui contract de cumpărare a celebrelor autobuze diesel și a recepției acestora  care au împînzit orașele Romaniei conduse de PSD 

Cele 15 deplasări ale barosanilor din primăria Galați  se ridică la 65.442 de lei,bani cheltuiți din bugetul local că doar nu or fi venir cu ei de acasă

 
 

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: