Social-media

Angelica Rivera divorţează de fostul preşedinte al Mexicului (FOTO)

După mai multe săptămâni de speculații și monopolizarea coperților revistelor, fosta primă doamnă a Mexicului, Angélica Rivera, a confirmat vineri că divorțează de fostul preşedinte, Enrique Peña Nieto, după cum a anunţat presa din Mexic.

"Regret profund această situație dureroasă pentru mine și pentru copiii noștri. Din acest motiv am luat decizia de a divorța ", a scris ea pe contul său Facebook.  Angelica Rivera a precizat că intenționează să-și reia cariera ca actriță: "Astăzi toată energia, puterea și dragostea mea sunt concentrate pe a fi o mamă bună, pe recuperarea vieții mele și a carierei mele de actriţă".

Fosta actriţă, protagonista din celebra telenovelă "Stăpâna", şi-a schimbat radical stilul vestimentar în ultimii ani, datorită noului statut dobândit. Ea a uitat de hainele decoltate şi de pictorialele sexy cu care îşi încânta fanii odinioară şi a adoptat un stil formal şi sobru în vizitele oficiale în care îşi însoţea partenerul de viaţă, devenit şef al statului.

Căsătoria celor doi, din anul 2010, a fost şi o mişcare de campanie electorală de succes. "The Huffington Post" scria, la acea vreme, că Angelica Rivera este o persoană cu mult şarm şi priză la public şi ar putea atrage atenţia şi simpatia electoratului mexican. Acest lucru s-a întâmplat, iar Enrique Pena Nieto a câştigat alegerile prezidenţiale din 2012, pentru un mandat unic de şase ani.

 

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: