Eveniment

Anglia în pragul unei noi carantine

 Anglia a ajuns la 3.000 - 4.000 de cazuri noi de Covid pe zi, brusc, în doar două săptămâni. Oamenii de știință britanci au avertizat ferm Guvernul că sunt necesare două săptămâni de carantină în octombrie, pentru a lupta cu răspândirea COVID, conform The Sun. 

Se fac aceste presiuni pentru că temerile sunt că s-ar putea ajunge la 38.000 de cazuri noi pe zi. Guvernul premierului britanic Boris Johnson este acum disperat că oprească răspândirea la scară largă, în condițiile în care cazurile de COVID-19 au explodat, și, încearcă, în același timp, să evite cel mai negru scenariu, al revenirii la carantină. 

Cifrele șocante publicate săptămâna trecută de Imperial College London și Ipsos Mori arată că numărul de cazuri zilnice de infectare cu COVID-19 se DUBLEAZĂ la fiecare 7-8 zile, în Anglia. ”Nu vreau o a doua carantină națională” a spus clar premierul britanic, el considerând că ar înseamna un dezastru. 

”Vom face tot ce ne stă în putință să prevenim” a asigurat Boris Johnson, care consideră că este total greșit să se revină iar la izolarea națională. 

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: