Sport

Antrenamente suspendate în Turcia, coronavirus la echipele din Istanbul

Galatasaray, Fenerbahce şi Beşiktaş şi-au suspendat antrenamentele, la patru zile de la reluarea pregătirilor, după ce au fost depistate o serie de cazuri de coronavirus. Şi alte cluburi au anunţat cazuri pozitive de coronavirus, Kasimpaşa (prima ligă) sau Erzurumspor.

Cele mai importante cluburi de fotbal din Turcia, Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce, au fost obligate să îşi suspende antrenamentele, la mai puţin de o săptămână după reluarea acestora, în urma apariţiei unor noi cazuri de infectare cu Covid-19, informează EFE.

Galatasaray, la care joacă şi atacantul român Florin Andone, a anunţat vineri că îşi suspendă pentru o perioadă de şase zile antrenamentele, reluate luni, după detectarea unui caz pozitiv cu noul coronavirus în cadrul staff-ului tehnic.

Fatih Terim a fost diagnosticat şi el cu Covid-19, în luna martie, împreună cu vicepreşedintele clubului, Abdurahim Albayrak, la puţin timp după suspendarea tuturor meciurilor de către Federaţia Turcă de Fotbal, dar s-a vindecat între timp.

Beşiktaş şi-a suspendat la rândul său pregătirile până la noi ordine. "Vulturii" şi-au testat toţi jucătorii şi angajaţii, rezultând opt cazuri pozitive, între care şi preşedintele clubului, Ahmed Nur Cebi.

Al treilea mare club din Istanbul, Fenerbahce, nu a fost scutit de probleme similare, fiind detectate două infectări în rândul angajaţilor săi şi altul în cadrul conducerii, situaţie în urma căreia echipa şi-a suspendat de asemenea antrenamentele.

Săptămâna trecută, Federaţia Turcă a anunţat că sezonul va fi reluat pe 12 iunie, după o pauză de peste două luni, însă nu a precizat dacă spectatorii vor fi autorizaţi să asiste la meciuri.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: