Politică

Atac în Parlament: „Cere” bani de la SRI pentru conacul Liei Olguța Vasilescu

Liberalul Florin Roman a ales un mod inedit de a ataca Guvernul și unul din liderii partidului, Lia Olguța Vasilescu, și totodată să reamintească problemele generate de diminuarea bugetului Serviciului Român de Informații.

În timpul dezbaterilor amendamentelor depuse la Ministerul Dezvoltării, deputatul liberal a cerut „suplimentarea bugetului SRI cu un milion de euro pentru achiziționarea în municipiul Craiova a unui conac boieresc, cu cristalele Swarovski aferente”.

Ministerul Dezvoltării este unul din ministerele pe care Olguța Vasilescu ar fi vrut să-l conducă, însă președintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea acesteia.

De asemenea, PSD a creat o situație singulară, luând bani din bugetul SRI pentru a finanța un program pentru acordarea vitaminei D pentru copii.

Într-un stil caracteristic, deputatul Roman face trimitere și la casa pe care Claudiu Manda, și el parlamentar PSD, i-a cumpărat-o în Craiova viitoarei soții Lia Olguța Vasilescu. Este vorba despre o casă boierească în centrul Craiovei, care ar fi costat peste 200 de mii de euro, bani pe care Manda declară că i-a luat cu împrumut. S-a spus că această casă este amenajată într-un stil opulent, având inclusiv cristale Swarovski, însă Olguța Vasilescu a negat.

Galerie foto


Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: