Externe

Atac mafiot în Italia, la ”regele pastelor”

Saturnino De Cecco, un magnat al produselor făinoase din Italia, supranumit ”regele pastelor, a fost jefuit, luni seara, după ce vila sa din Abruzzo a fost atacată de indivizi mascați.

Potrivit agenției italiene de presă ANSA, ”regele pastelor” a fost forțat să își deschidă seiful în momentul în care fiica sa de 5 ani și soția sa au fost închise în bucătărie și amenințate. Conform sursei citate, lovitura a fost dată de 4 indivizi înarmați, care au luat de la Saturnino De Cecco, acționar majoritar al imperiului de paste al familiei, bijuterii, ceasuri de lux și alte obiecte de valoare.

Poliția a transmis că jefuitorii, care erau mascați, erau „străini”.

Antreprenorul și soția sa au povestit jurnaliștilor momentele jafului din vilă, care a durat aproape 40 de minute: "Am avut noroc că atunci când situația s-a agravat, s-a declanșat alarma”, a precizat femeia.

Saturnino De Cecco a demisionat din afacerea familiei la începutul anului 2020, din calitatea de vicepreședinte, însă a rămas printre acționarii de referință ai companiei, care este a treia mare producătoare de paste din lume.

În 2021, compania sa a avut o cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro, două fabrici în Abruzzo și șase birouri comerciale în întreaga lume.

Vizualizări: 36

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: