Perla zilei

Bagă capul înapoi în scorbură, Superman!

Deputatul PSD Marian Mina i-a transmis fostului premier Florin Cîţu să bage „capul înapoi în scorbură, Superman”, deoarece oamenii nu au uitat că timp de doi ani „a nenorocit” ţara. El i-a reamintit liberalului că a îndatorat Românie pe trei generaţii şi nu a crescut pensiile şi salariile cât a fost prim-ministru.

„Cîţu, taci! Tu vorbeşti de bugetul ţării?! Tu care ai împrumutat România 200 de miliarde de lei, în 2 ani?! Tu care ai îndatorat ţara asta pe trei generaţii?! Tu care n-ai crescut cu un leu pensiile şi salariile cât ai fost premier?! Tu care ai liberalizat preţurile la energie, astfel încât românii au ajuns să plătească facturi de 5 ori mai mari?! Astăzi, plătim decontul măgăriilor acestui măscărici penibil care s-a împrumutat în neştire pentru a hrăni clientela şi prietenii săi politici”, a scris Marian Mina, luni pe Facebook.

Social-democratul i-a reamintit fostului prim-ministrul de miliardul de euro cheltuit doar pe vaccinuri, în timp ce oamenii mureau în spitale de COVID şi erau apoi îngropaţi în saci de plastic.

„Un miliard de euro doar pe vaccinuri! În timp ce prietenii şi rudele noastre mureau în spitale şi erau îngropaţi în saci de plastic! În saci de plastic, Cîţule! Pentru că tu şi acoliţii tăi eraţi preocupaţi doar să furaţi. Să furaţi fără limită, fără jenă, fără pic de ruşine! Bagă capul înapoi în scorbură, Superman! Lumea nu a uitat că ai nenorocit, timp de 2 ani, această ţară. Lasă-ne! Ia cu pâine, chiar dacă nu-ţi place!”, a completat Mina.

Reacţia deputatului PSD vine după ce fostul premier Florin Cîţu a arătat, luni într-o postare pe Facebook, că primul lucru pe care PNL trebuie să-l facă atunci când preia Ministerul de Finanţe de la PSD este să arate public cum a fost subminată economia naţională. El a mai precizat că liderul PSD, Marcel Ciolacu „trebuie să la ceară scuze românilor pentru că i-a sărăcit, bineînţeles în timp ce pleacă de la guvernare”.

 
 

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Perla zilei:

Citește și: