Declarația zilei

Băsescu, despre bălăceala lui Dăncilă cu Teodorovici

"Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria", asta a fost ținta campaniei de imagine pe care liderii PSD au făcut-o la sfârșit de săptămână, după cum a explicat Traian Băsescu.

"Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ.

Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase.

Unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. Fiecare după gustul lui.

În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria.

Vrea, nu vrea partidul, asta e!
Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune?", a fost declarația lui Traian Băsescu.

Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Declarația zilei:

Citește și: