Justiție

Băsescu o acuză pe Firea că a transferat 2,5 milioane dolari de la Crescent la firma ei iar Crescent îi luase de la Ceușescu

Traian Basescu a prezentat, miercuri, documente care ar demonstra ca Gabriela Firea este „un om profund corupt”. El spune ca Firea a transferat in firma ei bani de la Crescent, compania prin care Voiculescu a furat banii romanilor.

„Firea e un om corupt pana in maduva oaselor, acesta aratare de om care se ingrijeste de oameni este un fals total.  Este un om profun corupt, care face bani si din piatra seaca.

 
Atunci cand plange de mila pensionarilor, ‘vai sa le dam la pensionari, vai sa facem pentru popor’, cu un tupeu fara margini a transferat bani ai statului roman din Crescent, fosta companie a Securitatii,  in compania ei. 2,5 milioane de dolari. A transferat in Casa Press. Va pot arata semnatura doameni Firea pe acte prin care imprumuta bani de la Crescent care in loc sa ajunga in conturile statului roman au ajuns la Casa Press. Ia sa vedem cum a facut doamna Firea sa ia dolarii de la Ceausescu sa-i puna in buzunarele ei”, a declarat Basescu.

„Cine iti da bani fara dobanda, cum te suporta cineva sa nu iti onorezi datoria? Niciodata nu a dat banii inapoi de la Crescent”, a mai spus Basescu.

Vizualizări: 275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: