Comunitate

Bebeluș abandonat pe câmp, la Sibiu

O fetiță de doar cinci săptămâni a fost abandonată de mamă pe un câmp din județul Sibiu dar a fost găsită la timp și salvată de trei muncitori care treceau întâmplător prin zonă cu mașina.

Unul dintre ei a găsit-o apoi și pe mama pruncului. Tânăra de 22 de ani le-a spus polițiștilor că a fost alungată de partenerul ei și că nu are cum să-și crească bebelușul.

Bebelușul a fost găsit de muncitorii primăriei Șeica Mare, care aveau de curățat un teren din apropiere. Unul dintre ei a observat o mogâldeață pe marginea drumului, lângă lanul de porumb. Muncitorii au ridicat copilul din iarbă și l-au învelit în haina unuia dintre ei. Mergând în sat, au zărit o femeie necunoscută și au luat-o la întrebări. Inițial, tânăra de 22 de ani a negat că ar fi mama pruncului.

Femeia a mărturisit în cele din urmă că vine dintr-un sat aflat la 30 de km distanță. Locuia cu un bărbat care nu este tatăl fetiței, dar s-au certat și ea a ajuns pe drumuri.

Polițiștii i-au dus la spital și pe mamă, și bebelușul care are o infecție respiratorie, este puțin deshidratat, dar în rest starea generală nu îi pune viața în pericol.

Femeia este cercetată pentru abandon și rele tratamente aplicate minorului, iar Direcția pentru Protecția Copilului a început procedurile pentru decăderea ei din drepturile părintești.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: