Comunitate

Bebeluș de o lună, decedat cu Covid

Bebelușul a murit pe 27 aprilie, pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu, unde era internat de două săptămâni, dar decesul acestuia a fost raportat abia astăzi.

Bebelușul din Anina a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița în urmă cu o lună, pe 8 aprilie, la doar câteva zile de la naștere, prezentând o deteriorare generală a stării de sănătate.

„Copilul avea febră, inapetență, curbă ponderală nesatisfăcătoare și hipotonie axială (scăderea tonusului muscular). A fost testat pozitiv, iar în urma consultării, pe 9 aprilie a fost trimis la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, de unde, pe fondul agravării stării sale, a fost transferat la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, pe secția de Terapie Intensivă”, informează reprezentanții DSP Caraș-Severin.

Bebelușul a stat la ATI două săptămâni, până pe 27 aprilie când, în ciuda eforturilor depuse de medici, a decedat. Pe durata spitalizării, medicii au depistat că acesta suferea de encefalopatie, afecțiune ce nu fusese specificată la internare.

În momentul de față, în spitalele din Caraș-Severin sunt internați 130 de pacienți cu COVID-19, dintre care 17 sunt la ATI. 

Vizualizări: 679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: