Administrație

Bihorenii i-au dat lui Ilie Bolojan tot ce a cerut.Rămâne de văzut ce le va da el bihorenilor

Lui Ilie Bolojan de la Bihor i s-a dat tot ce a cerut bihorenilor:președenția Consiliului județean, primăria Oradei unde primar este Florin Birta,fostul viceprimar din mandatul lui de primar și majoritatea în cele două consilii, județean și municipal. Bihorenii și-au pus toate speranțele în acest om și așteaptă de la el să fie recompensați cu transformarea promisiunilor electorale în lucruri palpabile care să ducă la un trai mai bun. În nici un județ din România nu s-a mai mai întîmplat acest lucru Iar Bolojan trebuie să știe că pe umerii lui apasă o responsabilitate enormă. De un eventual eșec al viitorilor 4 ani de administrare a județului va fi direct responsabil pentru că spre deosebire de alții el nu va avea nici o scuză. În toamna lui 2024 Ilie Bolojan trebuie să raporteze bihorenilor următoarele promisiuni transformate în realitate:

1.Realizarea a patru parcuri industriale la Beiuș,Ștei,Aleșd și Marghita

2.Stimularea turismului prin crearea de infrastructuri spre Munții Apuseni,Defileul Crișului și în zonele Șinteu și Diosig

3.Realizarea unor aboatoare și dezvoltarea producției tradiționale

4. Îmbunătățirea infrastructurii rutiere județene prin continuarea lucrărilor la centurile din Zona Metropolitană Oradea(Oșorhei,Biharea și Sîntandrei)și extinderea lor la Paleu,Nojorid și Sînmartin.

5.Extinderea rețelelor de utilități în mediul rural

6.Realizarea unui sistem de transport integrat, cu rute de autobuze în toate localitățile,cu abonamente integrate,la nevoie subvenționate acolo unde operatorii consideră că traseele nu sunt rentabile.

7.Reluarea curselor aeriene externe și deschiderea de noi curse spre Capitală

8.Absorbția de fonduri europene,guvernamentale și investiții private

9.Modernizarea și electrificare căii ferate Oradea-Cluj

10.Actualizarea documentației pentru drumul expres Oradea-Arad

11.Realizarea legăturii rutiere dintre Oradea și Autostrada Transilvania

12.Instaurarea ordinii în Consiliul Județean precum și eficientizarea activității acestuia precum și a instituțiilor subordonate.

Pentru toate aceste promisiuni bihorenii i-au acordat încredere totală.Rămâne de văzut ce va face Ilie Bolojan cu ea!

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: